Mijn aanpak

Als we samen aan de slag gaan, bepaal jij waar je aan wilt werken. Geen mens is gelijk. Daarom stem ik mijn aanpak op jou en je doel af. Daarbij laat ik je kijken waar je misschien nog niet gekeken hebt. Mijn aanpak is motiverend, confronterend en licht tegelijk. Als je me belt maken we een afspraak voor een kosteloos intake gesprek voor kennismaking en om te onderzoeken of ik degene ben die jou of jouw team kan helpen.

Ik zorg voor verwondering, confrontatie, plezier en resultaat. Zodat je bereikt wat je wilt bereiken. Dat doen we vol energie, je raakt geïnspireerd en je groeit, zowel persoonlijk als professioneel.

Hoe begeleid ik jou? Dat kan op allerlei manieren.

  • Relatietherapie. Verlies elkaar niet uit het oog. Je hoeft niet pas bij mij aan te kloppen als de ruzies steeds heftiger en intenser worden en er al sprake is van een scheiding of overspel.
  • Coaching. We voeren 1-op-1 gesprekken. Deze persoonlijke begeleiding brengt heel gericht wat nodig is. Het kan gaan over zichtbaar worden of assertiviteit, maar ook over ziekte, burn-out of spanningen in de relatie.
  • Familieopstelling. De methode van opstellingen maakt zichtbaar wat onzichtbaar is. Vaak zijn de dynamieken ‘onder water’ namelijk heel bepalend.
  • Mediation. Heb je een (potentieel) conflict of wil je op een goede manier afscheid nemen van elkaar? Dan is mediation een oplossing.