Therapeut en coach Margriet Veraart

‘Margriet is energiek, doortastend en doelgericht.’ Klopt! Bij mij zijn plezier en confrontatie allebei nodig om goed in contact te zijn en mijn doel te bereiken. Ik geniet volop van de interactie met mensen die ik ontmoet. Die energie geef ik graag door. Mijn liefde voor het vak neem ik zeer serieus, maar ik schroom niet om humor te gebruiken. Soms is een flinke lach de eerste stap in de goede richting.

Ik woon in Rozendaal met Jeroen, onze twee kinderen zijn inmiddels het huis uit. Een nieuwe fase in onze relatie waarin we opnieuw de balans moeten uitvinden. Niet altijd makkelijk, maar wel vreugdevol. Jeroen en ik zijn ruim 27 jaar samen, wat dat betreft kan ik spreken over grondig veldwerk naast mijn opleidingen en werken met cliënten.

Jeroen is een heuse techneut, die er soms GOED genoeg van heeft als ik in een woordenwisseling mijn professionele ervaring ‘gebruik’. Daar heeft hij gelijk in, maar ja ik weet natuurlijk wel echt het beste hoe het hoort…. ☺

Wat je ontvangen hebt geef je door.
Sinds 2005 heb ik mijn bedrijf Veraart Werkend Ontwikkelen. Werken en ontwikkelen zijn nauw met elkaar verbonden. Het een leidt tot het ander, onvermijdelijk. Daar sta ik voor. En privé en zakelijk zijn nauwelijks te onderscheiden. Wat we geleerd hebben in ons gezin van herkomst laten we zien in ons heden. Wat je ontvangen hebt geef je door. Ik help je graag om je daar inzicht in te geven en je verder te ontwikkelen, persoonlijk en professioneel.

Voordat ik mijn eigen bedrijf begon, had ik mijn sporen al verdiend als leidinggevende en trainer in diverse organisaties.

De liefde voor mijn vak heeft me gemaakt tot wie ik ben.

Ik houd ervan me te blijven ontwikkelen.
Daarom blijf ik opleidingen doen, ook naast mijn werk en gezin. Men waardeert in mij dat ik altijd een stap verder wil komen. Dat is intensief en enerverend. De afgelopen jaren heb ik opleidingen gedaan bij de gerenommeerde instituten als Instituut Toegepaste Integrale Psychologie (post HBO), Bert Hellinger Instituut, Phoenix Opleidingen, Centrum voor Conflicthantering en werken met liefdes energie van Weisfelt opleidingen. Opleidingen om me te verdiepen als relatietherapeut, trainer, mediator en coach. Dat verruimt mijn blik, waardoor ik je/jullie kan helpen. Ik heb me bekwaamd in systemisch werken. Zo kan ik een familieopstelling of organisatieopstelling begeleiden om meer inzicht te krijgen in wat er speelt.

Leren doe je door te ervaren en in contact met anderen. Wat ik leer, pas ik graag meteen toe. Die koppeling tussen theorie en praktijk zorgt ervoor dat er mooie bewegingen ontstaan. Dat zie ik dagelijks terug in mijn praktijk.

Ben je nieuwsgierig?
Dan nodig ik je graag uit voor een gesprek. Neem gerust contact met mij op.