EFT Relatietherapie

Misschien is er een koude sfeer tussen jullie aan het ontstaan. Jullie reageren steeds geïrriteerder naar elkaar toe. En hoe langer dit patroon bestaat, hoe meer jullie relatie erdoor op de tocht komt te staan. Emotionally Focused CoupleTherapie (EFT) laat je zien wat jij en je partner met elkaar aan het doen zijn en welk effect dat heeft op jullie gevoelens voor elkaar. En je leert en ervaart dat je het ook anders kunt doen.

Belangrijk is om te onthouden dat het nooit te laat is om iets te verbeteren.

Zolang jij en je partner bereid zijn naar elkaars frustraties en ongenoegen te luisteren en energie willen steken in een gezamenlijke oplossing dan valt er in jullie relatie een hoop te bereiken

De 3 fases van EFT Relatietherapie

 1. Doorbreek jullie vicieuze cirkel
  Bij mij gaan jullie ontdekken hoe jullie niet meer zo uit de bocht hoeven te vliegen. Jullie leren elkaar eerlijk te vertellen hoe je je voelt onder al die heftige emoties, zoals boosheid of teruggetrokken. Bijna iedereen heeft geleerd kwetsbare emoties te onderdrukken, om te zetten naar de aanval of juist teruggetrokkenheid.
  Ik leer jullie waarnemer te zijn van jullie ruzies, zodat jullie kunnen zien hoe de ruzies tussen jullie in zijn komen te staan. Want dat is jullie gezamenlijke vijand.
 2. Leer jullie diepere verlangens naar elkaar uit te spreken
  Het is belangrijk dat jullie leren uit te spreken wat je van elkaar nodig hebt. De ruzies zijn eigenlijk een heftige manier om door elkaar gehoord of aangeraakt te worden.
  Eigenlijk gaan jullie elkaar opnieuw verkennen. Jullie leren jezelf weer kwetsbaar op te stellen naar elkaar. Dit geeft verdieping en zet tegelijkertijd een hernieuwde ontdekkingstocht in gang die verbindend naar elkaar werkt.
 3. Kom weer dichter tot elkaar
  Plannen maken en rituelen bedenken voor het vieren van jullie liefde werkt verbindend en het maakt gelukkig. Je zult zien dat je ook makkelijker antwoord geeft op de uitdagingen van het leven en elkaar.

Vul mijn contactformulier in en maak een afspraak.