Relatietherapie

Doe het niet in je eentje. Dat je hier al kijkt en dit leest, dat zegt al genoeg. Je bent moe en sleurt jezelf door de dag heen. Moeilijk onderwerpen ga je op dit moment liever uit de weg, terwijl de spanning stijgt. Is dit het allemaal nog wel waard?

Door de tijd heen zijn jullie vast komen te zitten in patronen en routines waar jullie niet meer uitkomen. Daarom lijkt het alsof jullie steeds weer hetzelfde gesprek voeren en hetzelfde riedeltje afdraaien. Met keer op keer hetzelfde resultaat.

Ik ga jullie helpen om jullie patronen te herkennen, maar ook om deze te doorbreken. Zodat jullie weer open kunnen gaant staan voor elkaar, voor jullie emoties en wensen.

Verlies elkaar niet uit het oog

Je hoeft niet pas bij mij aan te kloppen als de ruzies steeds heftiger en intenser worden en er al sprake is van een scheiding. Want ook als jullie relatieproblemen minder heftig zijn dan kun je nog steeds veel opsteken tijdens mijn relatietherapie. Jullie relatie verdient aandacht, om erger te voorkomen. Zeker als jullie werk, het gezin, vrienden, familie om zoveel aandacht vragen. Raak elkaar niet kwijt en blijf met elkaar praten.

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Neem dan gerust contact met mij op.